Hulp bij de keuze voor uw zorgverzekering

doorFindiPlus

Hulp bij de keuze voor uw zorgverzekering

Zit u nog goed of zoekt u naar een andere zorgverzekering?

De meeste mensen kijken naar de premie en welke zorgkosten ze verwachten en bepalen daarmee hun keuze. Maar lang niet alle vergelijkingsprogramma’s die op internet beschikbaar zijn geven alle mogelijkheden aan. Vaak ingegeven door commerciële belangen van de partijen waar ze mee samenwerken. De ene collectiviteit bijvoorbeeld is bij een andere weer niet terug te vinden enz.

Voor een goede keuze zou men o.a. ook moeten kijken naar de gevolgen van zorgplafonds die verzekeraars met ziekenhuizen afspreken. Als u op wachtlijsten terecht komt omdat zorgplafonds zijn bereikt welke mogelijkheid heeft u dan om naar andere ziekenhuizen te gaan? Bent u dan gebonden of heeft u vrije keuze? Of hoe de vergoeding geregeld is als u naar een niet-gecontracteerde zorgverlener gaat. Naar dat soort zaken kijkt FindiPlus.

Bij goed vergelijken komt meer kijken!

Check uw zorgverzekering